2014. november 2., vasárnap

TM - Az előkészületek

Halloween parti után hajnali kelés, gyors pakolás, és még sötétben indulás kifele, hogy átérjünk a város másik felére, ahol találkozunk a csapat többi tagjával.
Egy órányi álmos vezetés után érkezés egy külvárosi "lakótelepre". Ezt a szót az "amerikai álom" jelentése szerint kell értelmezni, nem a magyar blokkokra gondolva.

A városi házak és a farmok között átmenet, irtózatos nagy házakkal, 4 autónyi garázsokkal, és egymást ismerő szomszédokkal.


Egy átlagos ház 300-500 négyzetméter alapterületű (garázs nélkül). Mindegyik mellett 2+ autó, amiből az egyik biztosan egy pickup truck.


Mi ide jöttünk, ahol a csapat többi tagja már felkészülve, adrenalinnal felpumpálva várt ránk.


Pakolás, átöltözés, melegítés, parázás.


Természetesen mi is pickup-al mentünk. Ketten előre, hatan hátra a platóra. Indulás!


Így nyolcan nekiindultunk a terepnek. Süvítve a szélben, fejünkben Rocky-hangulat, vérünkben az adrenalin szint emelkedése, mert túl akarjuk élni az előttünk álló napot.


Folytatás következik...

5 megjegyzés:

  1. Vetkőzős buliba mentetek? *nagyon röhög*

    VálaszTörlés
  2. WOW, itt minden nagyobb
    gondolom direkt nincs járda...
    szomszédok: hát én társasházba lakom. De max köszönünk a folyosón, jó magyarosan és kész.

    VálaszTörlés
  3. Édes jó Istenem! Mekkora házak... mi pénz lehet ezt kifűteni. :D ... na jó vágom, hogy ott nincs olyan hideg, mint itt.
    Engem tuti nyomasztana, hogy olyan nagy a ház. Ott mászkálnék benne naphosszat, míg eljutok A-ból B-be. Bár lehet ezek az usákok a házon belül is kocsival közlekednek. :D
    Azé' az első chevy pickup-os kép oada vág... a fickónak csak a sapka búja látszik... a motorháztető mögül. :D Lefejeli az visszapillantót, ha nem figyel. :D Hát ebbe se hajol bele az ember csak úgy lazán olajszintet nézni. Amúgy kettes létrával másztatok fel rá, vagy hogy? :P

    (Jó ám, csak cinkellek! Várom a folytatást!)

    VálaszTörlés
  4. L: akármennyire is hihetetlennek hangzik... de nem :) de a tipp nem volt rossz a képek alapján :D

    Rajmund: hehe, az egyik szemfüles, valóban nincs járda. Ugyanis nincsen semmi gyaloglási távolságon belül (csak a szomszéd). Ez tényleg kint van a városhatáron túl, se üzlet, se gyógyszertár, se szupermarket nincsen 8 km-es távolságon belül. Tehát minden autóba vagy biciklire kell ülni.

    Daru: a másik szemfüles. :) Az autó másik oldalán látható fickó egyébként kb velem egymagas. Ott van az a fellépő egyébként az ajtó alatt, plusz az ajtó aljában egy másik, úgyhogy lehet, hogy vicceltél, de eltaláltad: tényleg kettes létrával megy fel az ember! :D
    A nyomasztóan nagy házról meg annyit, hogy én is ezt gondoltam... amíg nem láttam belülről. Szerintem te is megváltoztatnád a véleményed akkor. :)

    VálaszTörlés
  5. Barátnőm évekkel ezelőtt hazaköltözött az USA-ból LA-ból és itt építettek egy házat totál amerikai mintára. Óriásinak tűnt, 2 telket vettek meg hozzá, de belülről, ahogy mondod, nagyon klassz, nekem is tetszik, bár nem takarítanám :):):)

    VálaszTörlés