2015. július 9., csütörtök

Vízimentők Malibuban

Malibu California állam egyik leghíresebb tengerpartja és strandja, még Európában is ismerjük az hollywood-i filmek által. Így hát megúszom a bemutatását, csupán annyit mondok róla: valóban olyan, mint a filmekben!

Fentről, a hegyről lefele közelítettük meg autóval, így először szerpentines utakról csodálhattuk meg a tengert.


Innen nézve "csak" egy átlagos tengerpartnak tűnik, pedig itt kezdődik a tengerparti álom: Malibu, Santa Monica, Santa Barbara...


Tudtátok, hogy itt forgatta David Hasselhoff bácsi (alias K.I.T.T. sofőrje "Májkül") a Baywatch-ot? Valóban úgy néz ki életben is, mint a sorozatban.


Nem viccelek. :)


3 megjegyzés:

  1. Erika Eleniak, vagy Pam Anderson nem voltak ott? :):):)

    VálaszTörlés
  2. Hehe... most azon gondolkozom, hogy a malibui emberek számára mennyire lehetett érdekes a Baywatch? Mert hogy ők minden nap ebben a környezetben mozognak, és valószínű számukra már teljesen megszokott a homok, a tenger, a vizimentők. Szóval úgy minden. Arra tippelek, hogy olyasmi lehetett nekik, mint nekünk a Szomszédok. :D

    https://www.youtube.com/watch?v=zJLpFcvlR3I

    VálaszTörlés
  3. L: sajnos nem :D

    Daru: Érdekes kérdés. Szerintem lehet, hogy nem is tudtak róla. :D Például sok ilyen, számunkra "híres amerikai" sorozat nem is nagyon ismert Amerikában, mert külföldi piacon lett sikeres, és ott nyomatták. Ilyen például a Dallas is... Texas-ban akárkit kérdeztem, senki nem ismerte a sorozatot!! :D És gyanítom, hogy kicsit ilyen volt a Baywatch is, hogy nemzetközi, külföldi piacra készült, az európaiak nyáladzanak a szép california-i tengerpartra meg lányokra, de a helyieknek ez nem érdekes, ergo nincs nézettsége.

    VálaszTörlés