2015. május 7., csütörtök

Vegas 2. - What happens in Vegas...

Nem mehetünk el a Bűn Városa mellett az éjszakai életének megemlítése nélkül, elvégre erről szól az egész! Ha nappal színház az egész város, akkor éjszaka kétszeresen az, csak részeg a közönség.

Las Vegas éjszakai élete legendás. Ide mindenki bulizni, szórakozni, és szerencsejátékozni jön (másért nem is érdemes, mert más nincs). Nincs esélye az embernek, egyszerűen beszippant az éjszakai élet.
Mert iszonyúan ki van ám találva. Luxushotelben szobát kaphatsz meglepően olcsón. Az utcákon mindenféle szórakozóhelyekre ingyen belépést ígérő kuponokat osztogatnak mindenhol. A kaszinókban ingyen van az alkohol, ha játszol. Hát persze, igyad csak bátorra magad, és pörgess még nagyobbat azon a ruletten!

Ahogy ez előző bejegyzés is írja, itt a luxushotelek körül forog mindent. Kezdetnek be is mutatok közülök kettőt: a Bellagio-t (balra), és a Caesar's Palace-t (jobbra). Az előzőben többek között az Ocean's Eleven, az utóbbiban a Hangover (Másnaposok) c. filmet forgatták.


Innen nézve már ismerős lehet a filmből is.


De sok más világhíres hotel van még ott. The Venetian, Mirage, Paris, MGM Grand, ésatöbbi... már nem is emlékszem, hogy ez melyiknek a kaszinója. De akármelyik lehetne.


Ez biztos, hogy a Paris (a kamu Eiffel-tornyos), mert itt szálltunk meg.


Ez a "megint nem jött be" nézés.


Ez viszont kemény szakítás volt egy másik kaszinóban! :D


Aztán miről híres még Las Vegas éjszakai élete a kaszinókon kívül? Például a Night Club-okról.


És a show-król! Minden hétvégén nemzetközi színvonalú show-műsorok vannak, például az a Cirque du Soleil egyik fő bázisa a világon, így itt folyamatosan vannak előadásaik.


Ezenkívül más területeken is világsztárok lépnek fel minden héten, ez itt egy hétköznapi dolog. Hogy a hétvégi partiban David Guetta vagy Avicii szolgáltatja a zenét, vagy a péntek esti színházban Louis C.K, vagy Eddie Murphy nyom egy stand-up estet az normális. Jajj, már megint Britney van?


És hogy miért nevezik a Fények Városának? Ez a kép elárulja.


Nem csak a fények, inkább a show városa kellene, hogy legyen.


Zárásként pedig a híres Las Vegas tábla.


2 megjegyzés:

  1. Na most lebuktál!! Végre tudom miből fedezted a kis utazásaidat! :):):):):)

    VálaszTörlés
  2. "TAO felfedi titkait" c. fejezetet olvasták. :)

    VálaszTörlés